Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Японці розкрили більше деталей Honda HR-V 2021 року

Нарешті почали з’являтися подробиці про новий компактний кросовер від компанії Honda, який вийде на ринок вже влітку цього року. Головною новиною цієї моделі можна вважати перехід на гібридну силову установку та впровадження просунутих систем комунікації з автомобілем. Третє покоління Honda HR-V має збільшити продажі японського бренду на світовому ринку нових автомобілів не тільки завдяки технологіям, а і продуманому екстер’єру та більш якісному інтер’єру.

Нове покоління Honda HR-V отримало купе образний кузов кросовера, який виглядає досить стримано та консервативно. Такий підхід до дизайну дозволить японцям заручитися підтримкою значно ширшої аудиторії покупців. Розумна конструкція кузова та гнучка платформа дозволили грамотно скомпонувати простір в середині автомобіля. Спереду кросовера ми бачимо інтегровану радіаторну решітку та блоки світлодіодних фар, які виглядають гармонійно та навіть вишукано. Під капотом HR-V встановлено два мотора один з яких 1,5-літровий бензиновий силовий агрегат а інший – складається з двох електромоторів. Загальна потужність системи дорівнює 108 к.с. В парі з мотором працює автоматична коробка перемикання швидкостей CVT. Середня витрата пального у кросовера становитиме 4-5 літрів на кожні 100 км пробігу. Для підзарядки акумуляторних батареї під час руху використовується  генератор.

Незважаючи на невеликі розміри, новачок є досить просторим та комфортним кросовером. Універсальна система Magic Seats від Honda вже давно зарекомендувала себе як корисна річ, адже в основі її роботи лежить можливість трансформації салону відповідно до потреб споживачів. Задні сидіння не просто складуються в перед а можуть керуватись по різним напрямках в будь яких пропорціях. Салон Honda HR-V виконано з якісних матеріалів, які поєднані один з одним без надмірних зазорів та стиків. Також, японці нарешті змогли розробити сучасну мультимедійну систему з сенсорним керуванням. Робота мультимедії покращила сумісність з смартфонами, що є значним показником розвитку технологічності кросовера.

Нова Honda HR-V з’явиться у продажу в літку 2021 року за ціною від 25 тисяч доларів на більшості ринків, тому залишилось не багато часу для роздумів – який автомобіль вибрати у 2021 році…

 

 

02.04.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Японці розкрили більше деталей Honda HR-V 2021 року

Політика конфіденційності